DMCA-rapport

Last ned tema gratis – DMCA-policy Flyretrono er i samsvar med 17 U.S.C. § 512 og Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). Det er vår policy å svare på eventuelle bruddmeldinger og iverksette passende handlinger i henhold til Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) og andre gjeldende lover om immaterielle rettigheter. Hvis det opphavsrettsbeskyttede materialet ditt har blitt lagt ut på Flyretrono eller hvis lenker til det opphavsrettsbeskyttede materialet ditt returneres. gjennom søkemotoren vår og du ønsker at dette materialet skal fjernes, må du gi en skriftlig kommunikasjon som beskriver informasjonen som er oppført i den følgende delen. Vær oppmerksom på at du vil være erstatningsansvarlig (inkludert kostnader og advokathonorarer) hvis du gir en feilaktig fremstilling av informasjon som er oppført på nettstedet vårt som krenker opphavsrettene dine. Vi foreslår at du først kontakter en advokat for juridisk bistand i denne saken.

Følgende elementer må inkluderes i kravet om brudd på opphavsretten:
Gi bevis for at den autoriserte personen kan handle på vegne av eieren av en eksklusiv rettighet som angivelig er krenket.
Oppgi tilstrekkelig kontaktinformasjon slik at vi kan kontakte deg. Du må også inkludere en gyldig e-postadresse.
Du må identifisere i tilstrekkelig detalj det opphavsrettsbeskyttede verket som hevdes å ha blitt krenket og inkludere minst ett søkeord som materialet vises under i Flyretronos søkeresultater.
En erklæring om at den klagende parten har en god tro på at bruk av materialet på den måten det klages på ikke er autorisert av opphavsrettseieren, dennes agent eller loven.
En erklæring om at informasjonen i varselet er nøyaktig, og under straff for mened, at den klagende part er autorisert til å handle på vegne av eieren av en eksklusiv rettighet som angivelig er krenket.
Må være signert av den autoriserte personen for å handle på vegne av eieren av en eksklusiv rettighet som angivelig blir krenket.

Det kan ta 1–3 virkedager før du får svar på e-post. Vær oppmerksom på at e-post med klagen din til andre parter, for eksempel vår Internett-leverandør, vil ikke fremskynde forespørselen din og kan føre til et forsinket svar på grunn av at klagen ikke er riktig innlevert.